12.06.2014 / „Телефонът звъни“ с Мери Бойс Бенд

„Телефонът звъни“ с Мери Бойс Бенд

Новата песен на Мери Бойс Бенд носи името „Телефонът звъни“. Групата я пуска в навечерието на своята 20-та годишнина, празнуването на която ще започне с турне по морето това лято. Музикантите планират да издадат и албум със синглите от всички тези години и клиповете към тях, в който ще влязат и неиздаваните до момента „Най-скъпият подарък“, „Приказка за нас“ и „Телефонът звъни“.

Видеоклипът към „Телефонът звъни“ е дело на режисьора Васил Стефанов. Кадрите с Мери Бойс Бенд са заснети в студиото на модния фотограф Дилян Марков. Стилист на клипа е Димитрина Иванова, а за грима се погрижи Силвия Стойчева. За главните роли музикантите поканиха Мис България 2006 Славена Вътова и актьорът Дарин Ангелов. „Вярвам в любовта и зная колко щастлив е човек, когато я срещне. И усетих това щастие, когато гледах за първи път видеото на „Телефонът звъни“. Славена Вътова и Дарин Ангелов са красиви и нежни, невинни и романтични – точно както си ги представях!“ – разказва Мери.

Промоцията за представянето на „Телефонът звъни“ бе в столичния ресторант “P.S. food & drinks” на 11 юни. На събитието присъстваха близки и приятели на Мери Бойс Бенд, сред които музикантите от групите БТР и Хоризонт, директорът на Музикалния театър Марио Николов, певицата София, Мис България Славена Вътова и Мистър България Мартин Иванов.

Comments are closed.