17.03.2010 / Мери Бойс Бенд пускат нов сингъл

Мери Бойс Бенд пускат нов сингъл. Песента носи името „Слънчогледите”. Готов е и видеоклипът към нея. Негов режисьор е Васил Стефанов.

Време беше групата да пусне балада за сингъл! Работата по „Слънчогледите” продължава повече от година. Оркестрацията е дело на Андрей Петков. Звукозаписът е осъществен от Искрен Искренов в студио „Винил”, където в момента се довършват записите и миксирането на новия албум на Мери Бойс Бенд.

Клипът е заснет в околностите на София. Мери споделя: „Снимахме в къщата, с която са свързани едни от най-хубавите моменти от живота ми през последните четири години. Чувствахме се уютно и топло. Васил Стефанов направи красиви кадри и страхотен клип!

Метафората за слънчогледите ми хрумна случайно веднъж, когато пътувахме към Бургас. Текстът, обаче, събра мисли, които не ми дават мира отдавна… Има хора, чиито очи не забелязват красотата… А тя би трябвало да е винаги забележима и предизвикваща възхищение… Всеки човек би трябвало да има сензори да я улавя, да я търси и дори да се стреми към нея, а не – да я пренебрегва и омаловажава… И все пак, ако някои хора не виждат красивите неща, означава ли това, че не виждат и грозните?! Тогава кой е по-щастлив?! От друга страна, ако някои омаловажават и подминават красотата, означава ли това, че пренебрегват и любовта?! Не зная как да разговарям с тях… Заради всичко това написах „Слънчогледите”.”

Comments are closed.