Мери Бойс Бенд са готови с дългоочаквания си нов албум!

Албумът носи името „Дългият път към дома” и излиза седмица преди Коледа. В него, освен едноименния хит, ще откриете любимите си романтични песни: „Слънчогледите” и „За последен път”, песента, която в момента оглавява родните класации – „Тръгвай с мен”, и първата песен на групата, въртяна по MTV – „Не гледай влюбено”, както и няколко чисто нови песни, които със сигурност ще ви допаднат, защото са много лични.

„Дългият път към дома” е четвърти студиен албум на Мери Бойс Бенд. Създаден е в период на изпитания за групата. Музикантите работят по него почти пет години. Студиото отново е „Винил”, а зад пулта през цялото време стои Искрен Искренов. Голямо участие в звукозаписите и аранжиментите взима и друг техен приятел – Андрей Петков. На шест от песните са заснети видеоклипове, дело на режисьора Васил Стефанов.

От 17.12.2010г. до 15.01.2011г. новият албум на Мери Бойс Бенд ще се продава на промоционална цена от 8.99лв само с вестник „Стандарт”. Музикантите вярват, че по този начин ще успеят да достигнат до всички, които обичат музиката им и ги подкрепят!

Comments are closed.