Мери Бойс Бенд представя новия си албум „Щастливи дни“ с концерт на 18 май (петък), от 20:00 ч., в София Лайв Клуб. Музикантите пуснаха едноименната песен и лирик-видеото към нея по повод своята 23-та годишнина през януари. Днес тя е на върха в националните музикални класации.
За представянето ѝ на живо на концерта, Мери Бойс Бенд ще има специален гост – виртуозът Георги Величков, чийто баян ще акомпанира и друго изпълнение на Мери. Ще прозвучат и още нови песни от албума „Щастливи дни“, както и добре познатите сингли от последните години: „Телефонът звъни“, „Излишни думи“, „Пак да срещна твоето лице“ и любими песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“. На място ще можете да си вземете албума „Щастливи дни“ с автограф.
Билети има в мрежата на Eventim (Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Билетен център НДК, Технополис, Български пощи, щанд в The Mall и в офис на ул. “6-ти септември”…) и тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/meri-bos-bend-predstav-astlibi-dni-sofia-live-club-1031086/performance.html
Ще има и на място в клуба, а деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно.

Comments are closed.