Мери Бойс Бенд ще изнесе концерт в София Лайв Клуб на 28 януари 2016

Мери Бойс Бенд ще изнесе концерт навръх рождения си ден на 28 януари 2016 (четвъртък), от 20:00 ч., в София Лайв Клуб. На живо ще прозвучат любимите песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, неиздавани още сингли, както и чисто нови песни. Специален гост на събитието ще бъде тенорът Марио Николов. Ще имате възможност да чуете за първи път дуета “В моето сърце”!
Музикантите с вълнение си спомнят първото участие в такъв формат през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песента „Непознати улици“ в учебника по музика, те признават, че им е рано за равносметка и гледат напред:
„Вече 21 години сме на музикалната сцена в България. Имаме още много за казване. В момента работим върху нов албум и върху солов албум на Мери. Приели сме 28-ми януари за официален рожден ден на групата. Искаме и тази година да си го отбележим на точната дата, сред хората, които ни обичат, по начина, по който се случи всичко през 1995-та. Ще имаме и гост – тенора Марио Николов, с който Мери записва дуета „В моето сърце“. Песента ще прозвучи за първи път на живо на концерта. Каним всичките си почитатели да дойдат! Те са верните ни партньори вече 21 години! Благодарим за подкрепата! Ще се видим на 28-ми януари!“

Можете да си вземете билети за концерта на Мери Бойс Бенд на място в клуба и от Eventim тук.

1 comment

  1. Мая Димитрова

    Страхотен концерт с много приятна изненада – новата песен!