Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с концерт.

     На живо прозвучаха любими песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“ и новия „Щастливи дни“. Мери и Миро представиха и романтична акустична част, а специална изненада за публиката бе премиерата на сингъла „До края на света“, който е дует между двамата.

     Режисьор на видеото на „До края на света“ е Васил Стефанов, а главни герои в него са цялата фамилия Тасевски – семейството на Мис България 2010 Ромина Андонова (днес Тасевска) и футболиста на „Славия“ Дарко Тасевски.

     „Първото нещо, което ми хрумна, когато гледах клипа на „До края на света“, беше една перифраза на Христо Фотев: Не е измислица любовта и щастието съществува… И се разплаках. Точно така си го представях! Това видео казва всичко, което имам да кажа днес. В съвременния свят, в който родител 1 или родител 2 в скоро време сигурно ще са заменени от роботи, ние разказваме една вълшебна, но и реална история за любовта, и за това как изглежда тя. В последно време хората като че ли започнаха да забравят нормалните неща от живота, забравят колко щастливи са, когато са заедно, когато всичко е споделено, когато я има любовта… Благодарна съм на семейство Тасевски, че ни показват красивата алтернатива! Те заснеха и споделиха моменти от живота си с нас – истински, неподправени, човешки моменти… Прекрасни са! Познавам Ромина още от времето, когато стана Мис България през 2010 г. Възхищавам се на това момиче през всички тези години. Как самоотвержено следва съпруга си Дарко във всички страни, където той играе футбол, а в същото време учи в Софийския университет и прекосява планетата за изпити, как създадоха, грижат се и възпитават заедно три чудесни деца, как, като че ли с лекота, се случва всичко помежду им… Има ли я любовта, за нея си струва всичко това, заради нея си струва да стигнеш до края на света.“ – споделя Мери.

Comments are closed.