Мери и Миро ще изнесат акустичен концерт за китара и глас в Концертното студио на Радио Варна на 27.02.2020 г. (четвъртък), от 19:00 ч.

„Винаги отиваме с удоволствие и огромно вълнение за концерт край морето! Преди две години Мери Бойс Бенд имаше голям концерт в Летния театър на Варна. Този път ще е различно – аз и Миро ще изнесем акустичен концерт за китара и глас в Концертното студио на Радио Варна. Предишния път, когато бяхме в града, харесахме залата и възможностите за различна сцена и озвучаване. Ще бъде интимен концерт. Именно тази магия, което се получава само при акустичните концерти, в която можеш да се насладиш на всеки звук на китарата и гласа на певеца, ни провокира да искаме отново и отново да експериментираме в тази посока. Миналата година дори изнесохме два акустични концерта, които бяха без абсолютно никакво озвучаване – незабравимия концерт в пещерата Леденика и още един ексклузивен частен концерт. Имаме идея във Варна с Миро да сме съвсем сред публиката, т.е. сцената да е в средата на залата и публиката да ни заобикаля отвсякъде. И ние сме любопитни какво ще се получи.“ – разказва Мери

На живо ще прозвучат специални версии на любимите песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“ и „Щастливи дни“ и безброй изненади. Ще можете да си вземете с автограф всички дискове на групата, включително двойно CD “Mary Boys Band Collection”.

Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно. Местата са ограничени.

БИЛЕТИ има в Urbo тук.

Comments are closed.